Σάκχοφ: Δεν πετάμε στα σύννεφα, πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε σκληρά για να βρεθούμε στην κορυφή (VIDEO)

Σάκχοφ: Δεν πετάμε στα σύννεφα, πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε σκληρά για να βρεθούμε στην κορυφή (VIDEO)

“Το καλό είναι ότι κερδίσαμε και είναι σημαντικό για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση”, πρόσθεσε μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού ο μέσος της ΑΕΚ

Μια σημαντική νίκη που δίνει αυτοπεποίθηση χαρακτήρισε το αποτέλεσμα επί του Παναιτωλικού ο Γεβχεν Σάκχοφ, προσθέτοντας ωστόσο πως “δεν πετάμε στα σύννεφα, ξέρουμε την πραγματικότητα και πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε σκληρά για να βρεθούμε στην κορυφή”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη επί του Παναιτωλικού: 

“Το καλό είναι ότι κερδίσαμε και είναι σημαντικό για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Είχαμε καλή κίνηση με τη μπάλα, είχαμε και κάποιες κακές στιγμές που πρέπει να βελτιώσουμε. Κερδίσαμε, όμως πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης”. 

Για την αποβολή του στη Ριζούπολη: 

“Έκανα λάθος και το γνωρίζω. Πήρα την ευθύνη μπροστά σε όλη την ομάδα, ήταν λάθος μου. Ελπίζω να μην ξαναγίνει. Ήταν μια κακή αντίδραση, ήταν λάθος μου, όμως συνεχίζω, δουλεύω σκληρά και θέλω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα”. 

Για το αν συμφωνεί με τον προπονητή του ότι χρειάζεται βελτίωση στη φυσική κατάσταση: 

“Συμφωνώ μαζί του, νομίζω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης στη φυσική κατάσταση, στην τακτική, στην ισορροπία, αλλά το καλό είναι η νοοτροπία μας, η θέληση μας και συναισθηματική μας κατάσταση είναι πολύ καλύτερη στην ομάδα”. 

Για τη σημασία της νίκης και για το γεγονός ότι δεν δέχθηκε γκολ μετά από 73 μέρες: 

“Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι μετά από κάθε νίκη, όμως δεν πετάμε στα σύννεφα, ξέρουμε την πραγματικότητα και πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε σκληρά για να βρεθούμε στην κορυφή. Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο. Δεν χρειάζεται να κοιτάμε μακριά”. 

Για τη συνεργασία με τον Μανόλο Χιμένεθ: 

“Είμαι στην ΑΕΚ, δουλεύω με αυτόν τον προπονητή και αυτό είναι. Είμαι επαγγελματίας. Αλλάζουν οι προπονητές στο ποδόσφαιρο και πρέπει να προχωρήσουμε. Δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν, αλλά να δούμε το μέλλον”.