Βράνιες: «Δεν έχω καμία πρόταση από την ΑΕΚ-της εύχομαι τα καλύτερα».

Βράνιες: «Δεν έχω καμία πρόταση από την ΑΕΚ-της εύχομαι τα καλύτερα».

Ο Όγκνιεν Βράνιες μίλησε στο gazzetta.gr και αναίρεσε κάθε ενδιαφέρον της ΑΕΚ προς το πρόσωπο του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Υπάρχουν πιθανότητες να επιστρέψεις στην ΑΕΚ;

«Κανείς από την ΑΕΚ δεν επικοινώνησε μαζί μου. Θα πρέπει να ρωτήσεις την ΑΕΚ γι’ αυτό. Για την ακρίβεια η τελευταία επικοινωνία μας ήταν τον περασμένο Αύγουστο.

Γράφονται πολλά ψέματα και ανακρίβειες για μένα κάθε μέρα. Οι Έλληνες δημοσιογράφοι αναφέρουν πως θα έρθω στην ΑΕΚ εάν ρίξω τις απαιτήσεις μου κάτι που ασφαλώς είναι ψέματα. Δεν μου αρέσει να μου συμπεριφέρονται λες και είμαι σκυλί»».

Ισχύει πως τον περασμένο Αύγουστο η ΑΕΚ σου πρότεινε να επιστρέψεις στον σύλλογο προσφέροντας σου πολυετές συμβόλαιο;

«Η πρόταση που μου έγινε τον Αύγουστο ήταν για συμβόλαιο τριών ετών, αλλά το ποσό ήταν υπερβολικά χαμηλό. Δεν ζήτησα κάτι. Ο κόσμος λέει πως ο Βράνιες είναι μαλάκας και τον ενδιαφέρουν μόνο τα λεφτά, όμως αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Έχω αποδείξει εάν ισχύει αυτό.

Η αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ έβαλε χρήματα στα ταμεία της από την μεταγραφή μου στην Άντερλεχτ. Αυτή τη στιγμή όμως έχω ομάδα και το συμβόλαιο μου είναι υψηλό».

Είχες κάποια επαφή με τον Παναγιώτη Κονέ που ανέλαβε το πόστο του αθλητικού διευθυντή στην ΑΕΚ;

«Δεν μου έχει τηλεφωνήσει ο Κονέ. Γνωριζόμαστε ασφαλώς, αφού ήμασταν συμπαίκτες στην ΑΕΚ, αλλά δεν υπάρχει καμιά επικοινωνία».

Υπάρχουν προτάσεις από άλλες ομάδες; Τι σκοπεύεις να πράξεις;

«Υπάρχουν ήδη τέσσερις ομάδες από την Τουρκία που ενδιαφέρονται για την απόκτηση μου. Αγαπώ την ΑΕΚ, αλλά όσα λέγονται για μένα δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Εάν δεν βρω αυτό που θέλω θα μείνω στην Άντερλεχτ. Εύχομαι τα καλύτερα στην ΑΕΚ».