Σενάριο για Μπάρκα και ΑΕΚ

Σενάριο για Μπάρκα και ΑΕΚ

Με σημερινό δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, τονίζει ότι η ΑΕΚ ψάχτηκε για την επιστροφή του Βασίλη Μπάρκα, αλλά συνάντησε αρκετές δυσκολίες.

Ο Βασίλης Μπάρκας αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι απ’ την ΑΕΚ, η οποία έβαλε στα ταμεία της το ποσό των 6 εκατ. ευρώ, απ’ την Σέλτικ για την πώληση του.

Όμως, τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί καλά για τον Έλληνα γκολκίπερ, ο οποίος μπορεί να ξεκίνησε βασικός και αναντικαταστάτος, αλλά η κακή εικόνα όλης της ομάδας, έφεραν και τον ίδιο σε δυσμενή θέση, με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, με αποτέλεσμα να φτάσει σε σημείο να μην έχει καμία θέση σίγουρη στην εντεκάδα.

Μάλιστα, με ρεπορτάζ απ’ την Σκωτία αναφέρουν ότι η Σέλτικ δεν θα έλεγε όχι σε μια παραχώρηση του, είτε με πώληση με καλό οικονομικό αντάλλαγμα για να μειώσουν την “χασούρα” τους, είτε  με έναν δανεισμό για να πάρει παιχνίδια και να επανέλθει όταν θα είναι πιο έτοιμος.

Απ’ εκεί και έπειτα, η ΑΕΚ βλέποντας το τι δρομολογείται να γίνει, θεώρησε ότι μπορεί να της βγει σε καλό και ψάχτηκε για την επιστροφή του Βασίλη Μπάρκα σύμφωνα με δημοσίευμα της “Sportime”, αλλά συνάντησε δυσκολίες, που έκαναν την περίπτωση του ιδιαίτερα αμφίβολη.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι άνθρωπος της ομάδας ρώτησε τους Σκωτσέζους για τον δανεισμό του Μπάρκα, οι οποίοι όμως με τον τρόπο τους έβαλαν “STOP” στην ΑΕΚ, καθώς ήταν θετική να συζητήσουν για τον δανεισμό του, αλλά οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν από ένα υψηλό ενοίκιο που θα έμπαινε στη συμφωνία.

Απ’ την άλλη βέβαια και ο ίδιος ο Μπάρκας, δεν φαίνεται θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, θέλοντας να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στην Σέλτικ, θέλοντας να παλέψει για να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί.

Πηγή: aek1924.gr

Φωτογραφία άρθρου: @opium_experienxe

Αφήστε μια απάντηση